בנוסף, ביום שישי, 27.5.22, לא תופעל הרכבת היוצאת מידי יום שישי מתחנת אשקלון בשעה 4:48 ומסיימת את נסיעתה בתחנת הרצליה בשעה 6:42.
להלן שעות פעילות היסעים חינמיים:
יום חמישי, 26.5.22:
מתחנת אשקלון (הורדה בלבד בדרך בתחנות שדרות, נתיבות ואופקים) אל תחנת באר שבע מרכז בשעות: 23:00, 24:00
מתחנת אשקלון (הורדה בלבד בתחנות אשדוד, יבנה מערב, ראשון לציון משה דיין, בת ים, חולון) אל תחנת תל אביב סבידור מרכז בשעות: 22:00, 23:00, 24:00
מתחנת תל אביב סבידור מרכז אל תחנת אשקלון בשעות: 22:15, 23:15
מתחנת נתב"ג אל תחנת תל אביב סבידור מרכז: החל מהשעה 21:00 עד 01:00 בכל חצי שעה: xx:30, xx:00
מתחנת נתב"ג אל תחנת חיפה חוף הכרמל: החל מהשעה 21:00 עד 01:00 בכל שעה: xx:00
יום שישי, 27.5.22:מתחנת אשקלון (הורדה בלבד בתחנות אשדוד, יבנה מערב, ראשון לציון משה דיין, בת ים, חולון) אל תחנת תל אביב סבידור מרכז בשעה: 05:00 לפנות בוקר
פיצוי במהלך הסגירה
תשתית המסילה זקוקה לתחזוקה שוטפת, אשר לעיתים מחייבת סגירה זמנית של מקטע מסילה. אם ברשותכם כרטיס רב קו גמיש 30 יום או גמיש 7 ימים ונסיעתכם נמנעה עקב סגירה זמנית של מקטע מסילה שעליה לא פרסמה רכבת ישראל הודעה באתר ובתחנות 7 ימים לפני מועד רכישת הכרטיס, ייתכן והנכם זכאים להארכת תקופת השימוש בכרטיס, בהתאם לסוג כרטיס הנסיעה שברשותכם.
על פי הוראות משרד התחבורה:
- כרטיסי נסיעה תקופתיים לסטודנטים, מכל הסוגים, אינם מזכים את מחזיקיהם בפיצוי בגין סגירת מקטע מסילה.
- אם פורסמה מראש, באתר ובתחנות, הודעה על סגירת מקטע המסילה, 14 יום לפני מועד תחילת הסגירה, לא יהיו מחזיקי כרטיס רב-קו גמיש 7 ימים זכאים להארכת השימוש בכרטיס.
- אם פורסמה מראש, באתר ובתחנות, הודעה על סגירת מקטע המסילה, 37 יום לפני מועד תחילת הסגירה, לא יהיו גם מחזיקי כרטיס רב-קו גמיש 30 יום זכאים להארכת השימוש בכרטיס.
למידע נוסף ניתן לפנות למוקד שירות הלקוחות בטלפון 5770*.